Όλες οι κατηγορίες
Hunan Huacheng Biotech, Inc.
Αρχική σελίδα> Ποιότητα

Η Hunan Huacheng Biotech, Inc. τηρεί πάντα την πίστη στο "Η ποιότητα είναι ζωή για τις επιχειρήσεις" και λαμβάνει την Εξυπηρέτηση Πελατών ως επίκεντρο της προσοχής μας, βελτιώνει συνεχώς το σύστημα ελέγχου της ασφάλειας των τροφίμων. Από την είσοδο του συστατικού στο εργοστάσιο, τον ποιοτικό έλεγχο της παραγωγικής διαδικασίας των ενδιάμεσων προϊόντων, καθώς και τον ποιοτικό έλεγχο διαλυτών και συστατικών, τηρούμε αυστηρά τις απαιτήσεις του cGMP για έλεγχο της ποιότητας για να διασφαλίσουμε ότι η ποιότητα του προϊόντος συμμορφώνεται με τις USP, EP και ChP.

QA

Το σχετικά τέλειο Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας και Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων θεωρήθηκαν σύμφωνα με τις απαιτήσεις πιστοποίησης China Food SC(QS), Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO QMS, Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων ISO FSMS, FDA Food Safety Modernization Act FSMA, FDA21 CFR111.
Μέχρι στιγμής έχουμε λάβει πιστοποιητικά όπως NSF-cGMP, ISO9001, ISO22000, BRC, SC(QS), TUV, GRAS, Non-GMO Project, KOSHER, HALAL κ.λπ. φαρμακευτικές εταιρείες.

 • FDA-GRAS

  FDA-GRAS

 • NSF-cGMP

  NSF-cGMP

ποιότητα

QC

Έχουμε δημιουργήσει επιστημονικές μεθόδους δοκιμών και προηγμένα όργανα δοκιμών σύμφωνα με τις απαιτήσεις ποιότητας κάθε προϊόντος. Υπάρχουν εργαστήριο αισθητηριακής αξιολόγησης, φυσικό και χημικό εργαστήριο, εργαστήριο μικροβιολογίας, εργαστήριο οργάνων ακριβείας και αίθουσα δειγμάτων. Το εργαστήριο είναι σήμερα εξοπλισμένο με HPLC, GC, AA, UV-VIS κ.λπ.
Τα ICP-MS, LC/MS/MS, GC/MS/MS και άλλοι εξοπλισμοί δοκιμών θα εξοπλιστούν καλά το 2018.
Έχουμε δημιουργήσει μακροχρόνια συνεργασία με τα εργαστήρια τρίτων (NSF, SGS, Eurofins κ.λπ.). Σύμφωνα με το σχέδιο επιθεώρησης της εταιρείας και τις απαιτήσεις των πελατών, τα προϊόντα θα αποστέλλονται στο εργαστήριο τρίτων για δοκιμές τακτικά ώστε να διασφαλίζεται η ασφάλεια των προϊόντων μας και να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των πελατών.

 • Waters2695

  Waters2695

 • TU-1900

  TU-1900

 • TAS-990

  TAS-990

 • GC7900

  GC7900

 • GC-MS7890B

  GC-MS7890B

Επαγγελματική ομάδα QC

Επαγγελματική ομάδα QC

Ομάδα υψηλής εξειδίκευσης QA&QC
Παροχές πρώτης κατηγορίας
Σύστημα διασφάλισης ποιότητας τέλεια