Όλες οι κατηγορίες
Hunan Huacheng Biotech, Inc.
Αρχική σελίδα> About > Προφίλ ⬇️

Προφίλ ⬇️ Προφίλ ⬇️

Προφίλ ⬇️

Νέα Νέα

Νέα

Κοινωνική ευθύνη Κοινωνική ευθύνη

Κοινωνική ευθύνη

Ευρεσιτεχνία Ευρεσιτεχνία

Ευρεσιτεχνία

Η Hunan Huacheng Biotech, Inc. είναι ο κορυφαίος ειδικός στο γλυκαντικό διάλυμα φρούτων μοναχών για μείωση της ζάχαρης

Με έδρα στη ζώνη υψηλής τεχνολογίας Changsha, επαρχία Χουνάν, η Hunan Huacheng Biotech, Inc. ιδρύθηκε το 2008 και βραβεύτηκε ως National High-Tech Enterprise και ένας από τους 10 κορυφαίους προμηθευτές φυτικών εκχυλισμάτων στην Κίνα. Πιστοποιημένο από το NSF-cGMP, είναι επίσης ένας από τους οκτώ εμπνευστές της Κινεζικής Συμμαχίας Βιομηχανίας Φυτικών Εκχυλισμάτων, ο Κατασκευαστής του Πρότυπου Βιομηχανίας Εκχυλισμάτων Φρούτων Monk και 100 Εξαιρετικός Επιχειρηματίας στην Τσανγκσά για την 30η επέτειο από την ίδρυση της εθνικής βιομηχανίας υψηλής τεχνολογίας Ζώνη.


Η Hunan Huacheng Biotech., Inc. έχει δημιουργήσει ένα πλήρες σύστημα διαχείρισης ποιότητας και έχει περάσει πιστοποιήσεις BRC, NSF-cGMP, Non-GMO, FDA-GRAS, ISO9001, ISO22000 (HACCP), SC, KOSHER, HALAL και άλλες έγκυρες διεθνείς πιστοποιήσεις. 


Για να εξασφαλίσει ένα υγιές, γλυκό και πράσινο φρούτο, το Huacheng έθεσε τη βάση φύτευσης στην καρδιά του γεωγραφικού πλάτους 25-30 μοίρες βόρεια. Χρησιμοποιώντας την πιο προηγμένη τεχνολογία εκχύλισης, διαχωρισμού και καθαρισμού, κάθε φρούτο μοναχού είναι γεμάτο φρεσκάδα που χαρίζεται από τη φύση. Η Huacheng είναι η πρώτη εταιρεία στον κόσμο που επεκτείνει με επιτυχία την περιοχή φύτευσης του Monk Fruit από το Guilin στο Hunan, το Jiangxi και άλλες περιοχές. Η πρόσφατα αναπτυγμένη περιοχή είναι κατάλληλη για φύτευση 6 εκατομμυρίων στρεμμάτων, η οποία έχει μια καθετοποιημένη ολόκληρη βιομηχανική αλυσίδα Monk Fruit από ιστοκαλλιέργεια δενδρυλλίων φρούτων, φύτευση, Ε&Α και τεχνική υποστήριξη, εξόρυξη και παραγωγή, ολοκληρωμένη ανάπτυξη και αξιοποίηση εκχύλισης. έρευνα φόρμουλας και ανάπτυξη υποκατάστατης ζάχαρης, εφαρμογή τερματικών προϊόντων στην ανακύκλωση υπολειμμάτων φρούτων και βιολογικών λιπασμάτων.


Επί του παρόντος, το Huacheng R&D Center διευθύνεται από Ph.D. ομάδα με πλούσια εμπειρία στον κλάδο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Υπάρχουν περισσότεροι από 40 επιστημονικοί ερευνητές, συμπεριλαμβανομένης μιας ομάδας 4 γιατρών και περισσότερων από 10 μεταπτυχιακών. Για μεγάλο χρονικό διάστημα, η εταιρεία έχει πραγματοποιήσει σε βάθος συνεργασία με γνωστά εγχώρια ερευνητικά ιδρύματα τροφίμων και φυσικών προϊόντων, όπως το Εθνικό Τεχνολογικό Ερευνητικό Κέντρο της Μηχανικής Χρήσης Φυτικών Λειτουργικών Στοιχείων του Hunan Agricultural University, Central South University, Hunan University Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής κ.λπ.


Η Huacheng είναι ο κορυφαίος ειδικός στον κόσμο στο εκχύλισμα φρούτων μοναχών, παρέχοντας λύση μείωσης της ζάχαρης. Είναι ιερή αποστολή μας να φέρουμε το αγνό φυσικό, μηδενικών θερμίδων και υγιεινό γλυκό σε όλους. Ελπίζουμε να δημιουργήσουμε στρατηγική συνεργασία με περισσότερες εταιρείες στον τομέα των τροφίμων, ποτών, υγειονομικής περίθαλψης και φαρμακευτικής.


Πιστοποιητικό Τιμής

Απροσδιόριστος


Χώρος έκθεσης


Απροσδιόριστος

Εργοστάσιο του Huacheng

Η συνολική χωρητικότητα Mogroside V 50% επιτυγχάνει 600MT/Y, η Huacheng είναι ο μεγαλύτερος παγκόσμιος επαγγελματίας κατασκευαστής Mogroside