Όλες οι κατηγορίες
Hunan Huacheng Biotech, Inc.
Αρχική σελίδα> About > Νέα

Νέο λανσάρισμα της Huacheng Biotech LOHANGAR'S Village Super League Cola

Χρόνος: 2023-08-01 Προβολές: 35

Στις 28 Ιουλίου, το συνέδριο παρουσίασης νέων προϊόντων της Huacheng Biotech LOHANGAR'S Village Super League Cola πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο γήπεδο ποδοσφαίρου Rongjiang Village Super League στο Guizhou.


1


2


3


4


Το LOHANGAR'S Village League Super Cola που αναπτύχθηκε από κοινού από τη Rongjiang Country Agricultural Investment and Development Co., Ltd. και την Hunan Huacheng Biotech, Inc. είναι περιορισμένο προϊόν με την άδεια εμπορικού σήματος του "Village Super League", με στόχο την περαιτέρω προώθηση της καταναλωτικής δυνατότητας του χωριού Rongjiang Super League, επεκτείνετε την επιρροή των φρούτων μοναχών Rongjiang και βοηθήστε την αγροτική αναζωογόνηση.


5


6


Το LOHANGAR'S Village League Super Cola υιοθετεί την πατενταρισμένη τεχνολογία της Huacheng Biotech και τα φυσικά γλυκαντικά από εκχύλισμα φρούτων μοναχών Rongjiang, χωρίς να προσθέτει τεχνητά γλυκαντικά όπως ασπαρτάμη, σουκραλόζη και ακεσουλφαμέα. Το LOHANGAR'S Village League Super Cola είναι 0 ζάχαρη 0 κάρτα 0 λίπος, κοινή "Village Super League" καλή κυκλοφορία!


Προηγούμενο: Δημοσιεύεται η παγκόσμια κατάταξη 2021 για την ανταγωνιστικότητα των θεσμικών διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας στον τομέα της τεχνολογίας επεξεργασίας γεωργικών προϊόντων!

επόμενο: Οι ηγέτες του Εμπορικού Επιμελητηρίου Changsha Shaoyang επισκέφτηκαν την Hunan Huacheng Biotech., Inc.